Крем Maxisize за мъже в България: топ отзиви и резултати, начин на употреба и как да поръчате

Maxi Size for Bulgaria

Сигурни сме, че няма мъже, които да са напълно доволни от размера и формата на пениса си и които да нямат нищо какво да подобрят в сексуалния си живот. Статистическите данни по тези мъжки въпроси могат да бъдат пренебрегнати, тъй като много мъже предпочитат да пазят тази информация в тайна. Проблеми като слаба ерекция, липса на желание за секс, преждевременна еякулация или малък размер на пениса са много по-чести, отколкото си мислите. Според различни обобщения на научни изследвания, повече от половината от мъжете между 25 и 60 години имат поне един от изброените по-горе проблеми.

Някои мъже могат да считат за срамно да ги споделят с лекари и да са избрали да си живеят с тях. Други решават да си купят помпи, удължители за пенис или други устройства, които могат да причинят болезнено и травмиращо преживяване и да доведат до малка или никаква ефективност.

Друг начин за разрешаване на проблема е подлагането на сложна и скъпа операция. Това е ефективно, но анестезията и самата намеса могат да доведат до еректилна дисфункция, сериозни здравословни нарушения или дори смърт.

Всички тези варианти са трудни и не си заслужават. Дори не са и необходими. Последният технологичен прогрес и открития предлагат съвсем нови начини за решаване на този проблем, за да накарат много мъже да се радват на секса.

От вас зависи кой размер на пениса ви е достатъчен.

Ако искате по-голям, по-дълъг и по-дебел член, тук предлагаме естествено и безопасно средство за уголемяване на пениса. Не е нужно да пиете хапчета или да рискувате здравето си. Разширете сексуалните си хоризонти и направете сексуалните си партньори супер щастливи!

От вас зависи кой размер на пениса ви е достатъчен.

Maxisize: крем за по-голям пенис и по-продължителен секс

Кремът Maxisize е ново откритие на пазара за продукти за увеличаване на пениса. Всички знаем, че аптеките играят игри: продават това, което трябва да продадат, някои продукти от този вид са неефективни и им отнема години, за да проработят. Всичко се свежда до парите: приемането на остарели лекарства е много подобно на използването на суров петрол за доставка на енергия вместо слънчева, вятърна и водна енергия. Научните развития вече са крачка напред. Бъдете един от най-образованите и информирани тук и научете повече за продукта в тази статия!

Проведени са много проучвания в различни страни, които да докажат, че Maxisize показва фантастични резултати при повече от 87% от мъжките клиенти. Това се потвърждава от препоръките. Продуктът има подходящи отзиви, написани от професионални здравни специалисти. Той е спечелил много положителни мнения в мъжките форуми. Уикипедия съдържа статии за ефективността на основните му компоненти.

След като си купите този крем логичният въпрос е как да го прилагате? Няма нищо по-лесно: кремът се препоръчва да се намазва директно на пениса. Локалното използване повишава ефективността на ключовите съставки в пъти! Подробни инструкции за използването му могат да бъдат намерени по-долу.

Приемайки лекарства хората претоварват системите на тялото си с активни съставки и само около 60% от тези съставки достигат до целевия орган. Кремът за локално абсорбиране е много по-безопасен и помага на клиентите да знаят точната доза.

Според коментарите кремът Maxisizе помага за увеличаване на размера на пениса с до 2 инча (5 см!) Само за 1 месец! Освен това този крем работи също толкова добре и за увеличаване диаметъра на пениса. Според отзивите на 64% от жените диаметърът играе още по-голяма роля за сексуалното удоволствие, отколкото дължината. Това е голямо предимство на този продукт според мнения на клиентите.

Обещания и резултати на крема Maxisize

Съставките на продукта съдържат много безопасни билкови екстракти и естествени вещества. Ключовият фактор е тяхната комбинация и дозировка. Всички знаем класическата поговорка за медицината: дозата на едно вещество определя дали то да е лек или отрова. Такъв е случаят и тук: внимателната лабораторна работа и съвременните технологии са помогнали да се създаде супер ефективен продукт, който да задейства механизмите на тялото и да позволи на вътрешните части на пениса да се увеличат и позволят навлизането на повече кръв в тях. Вие питате: Как да използвате този продукт за по-добри резултати? Ние отговаряме: Просто си го мажете и кремът ще си свърши работата!

Гарантираме, че продуктът е безопасен, хипоалергенен и тестван в лаборатории.

Продуктът работи в три насоки:

 1. Деликатно и естествено разпъва кавернозните тела в пениса и увеличава кръвообращението в тях (кавернозните тела играят ключова роля във феномена на ерекцията).
 2. Подпомага правилното функциониране на кръвоносните съдове: гениталиите могат да задържат кръвта по-дълго, което води до по-силни и по-дълги ерекции и невероятни оргазми.
 3. Стимулира нервните ефектори и като резултат увеличава чувствителността на пениса и помага за получаването на още по-голямо удоволствие по време на секс.

Какви са основните ефекти от крема Maxisize в сравнение с други продукти и методи за увеличаване на мъжкото достойнство?

 • Няма болка, неприятни усещания или дискомфорт;
 • Минимални противопоказания и странични ефекти, дължащи се на задълбочени лабораторни изследвания;
 • Дълготраен ефект;
 • Лесен за използване пакет, който да ви е под ръка навсякъде;
 • Гарантира увеличение на пениса: до 2 инча (5 см);
 • Първи забележими резултати до една седмица;
 • Само 1-месечна употреба за максимален ефект;
 • По-силни ерекции и по-добри оргазми;
 • Достъпна цена според коментарите;
 • Безопасна и поверителна доставка от законни продавачи.

Отзиви за Maxisize

Отзиви за Maxisize

Кремът има чудесна репутация в областта на продуктите за увеличаване на мъжкото мъжество. Кремът Maxisize има доста натрупани положителни ревюта: много подробни препоръки и официални отзиви от лекари. Информация за това как да използвате и как да поръчате крема от надеждни доставчици може да бъде намерена в професионални медицински и много мъжки форуми.

Прочетете топ отзивите по-долу:

Дж.M. Симънс – Лекар в център за сексуално здраве

”Ако трябва да съм честен, когато за първи път чух за кремовете за увеличаване на пениса, не можех да погледна със сериозно око на тях. Всички тези новооткрити техники на увеличаване на пениса не изглеждаха ефективни първоначално. Но тогава срещнах пациент, който промени гледната ми точка. След това имах още 8 пациента, използващи Maxisizе, които съобщиха за отлични резултати в отзивите си за продукта!

Между другото, недостатъчният размер на пениса е един от най-разпространените проблеми при пациентите в центъра за сексуално здраве. Жените обикновено са недоволни от гърдите си, докато мъжете не се чувстват уверени в размера си. Единствената основна разлика е, че при мъжете хирургическото уголемяване на пениса може да доведе до сериозни проблеми.
В нашия център за сексуално здраве пациентите са работили с удължители, вакуумни помпи и са имали психологически проблеми. Наскоро включихме този крем в плана си за лечение и това се оказва полезно за около 9 от 10 мъже!”

Грегъри Хил, лекар – Асоциация за мъжка сексуална дисфункция

”В продължение на десетилетия в медицинските центрове са се използвали традиционни методи и медикаменти за лечение на еректилна дисфункция и увеличаване на размера на пениса. Но напредъкът продължава — днес съществуват много ефективни продукти заувеличаване на мъжкото достойство, които са безопасни, ефективни и достъпни за всеки, който ги поръча. Maxisize за мъже е един от продуктите с най-висока ефективност, минимални странични ефекти и добра цена.

Когато един от пациентите ми ми разказа за пръв път за Maxisize и ме помоли да анализирам съставките му, проявих интерес към този продукт, тъй като комбинацията от компонентите му имаше голям шанс да помогне за увеличаването на пениса, но би ли могла да бъде ефективна на практика?

След пет седмици пациентът съобщи, че пенисът му се е увеличил с 2 инча. В допълнение бил станал по-дебел с 0,8 инча в диаметър, което е забележителна промяна. Това е един от най-добрите продукти, които препоръчвам дори и при най-тежките случаи.”

Уил Гонзалез, 24

”Опитвал съм цялото разнообразие от продукти за сексуално подобрение, които успях да намеря в щата си: дузина модели помпи, както ръчни, така и автоматични, най-обещаващите удължители и кремове, но единственият продукт, който проработи за мен е кремът Maxisize. Лесен за нанасяне и за резултати. Без притеснение, без срам, без разочарование на момичетата повече. По-дълъг ми е с 2,2 инча и съм много щастлив от това. Цената е добра, но бъдете внимателни и купувайте от лицензирани продавачи.”

Негативни отзиви за Maxisize

Съществуват и няколко отрицателни отзива, най-вече относно индивидуална нетолерантност или ниска ефективност на продукта. Това може лесно да се обясни с неправилна употреба (например, нанасяне на крема върху увредена или раздразнена кожа; затова прочетете как се нанася крема Maxisize по-долу) или пък курсът за увеличаване на пенисът е бил прекъснат.

Официалните търговци на дребно на Maxisize се опитват да се свържат с всеки неудовлетворен клиент, за да разберат причината. Установено е, че в повечето случаи клиентите са купили фалшив Maxisize от Amazon. Бъдете наясно с фалшификатите и купувайте от официалния сайт на Maxisize.

Maxisize: начин на употреба?

Има 4 лесни стъпки за лесно и безболезнено уголемяване на пениса:

 1. Стимулирайте пениса си, за да достигнете ерекция.
 2. Изстискайте малко крем Maxisize от тубата и го намажете на еректиралия си пенис. Обърнете внимание и на тестисите.
 3. Внимателно масажирайте пениса известно време, докато кремът се абсорбира напълно.
 4. Насладете се на резултатите след 4 седмици редовна употреба!

Прилагането на Maxisize 30 минути преди секс помага за увеличаване на продължителността на половия акт и за повече удоволствие при мъжете.
Редовното използване, заедно с масажа на пениса, помагат за порастването на члена с 2 инча (или 4-5 см) за един месец.

Съставки на крема Maxisize

Този продукт не съдържа вредни субстанции или хормони, компонентите му са натурални, действат и са лабораторно тествани:

 • Естествени масла (за защита на кожата от стрии и за по-добра еластичност);
 • Колагенов комплекс, обогатен с еластин (за напълване на клетките на пещеристите тела с кръв и увеличаване на обема им);
 • Билкови ферменти и екстракти (за стимулиране на прозводството на естествен тестостерон);
 • Патентована аминокиселинна матрица Prodew® 400 (да увеличаване на кръвния поток, разширяване на кръвоносните съдове в пениса и увеличаване на дължината и ширината му).

Комбинацията от съставки предизвиква специален ефект, наречен синергетичен: това се случва, когато изборът на компоненти е перфектен и всички те взаимно действат 50-80% по-ефективно, отколкото, ако се използват поотделно.

Това е ключовата функция на Maxisize!

Maxisize: странични ефекти, взаимодействия и противопоказания

Подробният анализ на отзивите на клиентите доказва, че странични ефекти могат да се проявят в 0,5-1% от случаите. Те могат да бъдат причинени от използването на крема при:

 • Тежка алергия към други лекарства и козметика;
 • Варикоза на тазовите органи;
 • Аденом на простатата;
 • Инфекции на пикочно-половата система, включително венерически заболявания.

Освен това при някои мъже продуктът може да причини индивидуална непоносимост. За да се уверите, че това не е вашия случай, направете прост тест: нанесете крем с размер на грахово зърно на вътрешната страна на ръката си и изчакайте 30 минути. Ако не се появят червени петна, сърбеж или подуване — кремът е подходящ за вас.

Maxisize: странични ефекти, взаимодействия и противопоказания

Единствената характерност на Maxisize, описана от някои клиенти, е «чувството за затопляне и гъделичкане веднага след прилагането». Това се дължи на билковите компоненти и е безопасно. Някои клиенти казват, че това усещане е дори приятно за увеличаване на сексуалното им желание.

Предпазни мерки: Не смесвайте с други мъжки увеличаващи гелове или афродизиаци.

Къде може да се купи крема Maxisize в България?

Този продукт се продава на официалния уебсайт:

официален уебсайт на Maxisize

Надеждните продавачи гарантират ефективността на този продукт чрез множеството му сертификати и отчети за качеството. Само сега клиентите могат да се възползват от 50% отстъпка при онлайн поръчка!

На официалния уебсайт можете да поръчате крема Maxisize до България, САЩ, Канада, Австралия, Сингапур, Филипини, Индонезия, Тайланд, Виетнам, Китай, Индия, Бангладеш, Пакистан, Великобритания, Холандия, Италия, Полша, Гърция, Португалия, Германия, Австрия, Швейцария, Финландия, Чехия, Унгария, Русия, Грузия, Естония, Латвия, Литва, Албания, Македония, Испания, Мексико, Колумбия, Чили и други страни.

Как да поръчате? За да купите Maxisize, трябва просто да оставите своето име и телефон за контакт. Нашите мениджъри ще ви се обадят обратно, за да попитат за детайли по поръчката.

Пазете се от фалшификати, налични за продажба на уебсайтовете на трети страни; съществуват много незаконни продавачи.

УжасноПлохоСреднеХорошоОтлично (голосов: 62, в среднем: 4,76 из 5)
Загрузка...
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: