Titan Gel 2022

Η αληθεια για το Titan Gel (Gold): κριτικεσ, φαρμακειο, παραγγελία

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρείτε αξιόπιστες στατιστικές σε συγκεκριμένα αντρικά θέματα, όπως η στυτική δυσλειτουργία, πρόωρη εκσπερμάτωση, απούσια σεξουαλικής επιθυμίας ή μη αποτελεσματικό μέγεθος πέους. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, το 40 με 75 τις εκατό των αντρών υποφέρουν από τις προαναφερόμενες συνθήκες ή δεν είναι πλήρως ικανοποιημένοι με την σεξουαλική τους ζωή. Αυτά τα προβλήματα είναι ευρέως διαδεδομένα, αλλά πολλοί άντρες νιώθουν ντροπή να ψάξουν για ιατρική βοήθει ή δεν θέλουν να λάβουν ακριβή θεραπεία, με πολλά χάπια ή να καταστραφεί το απόρρητο αυτού του ζητήματος.

Το να μην αισθάνεσθε ικανοποιημένος με το μέγεθος του πέους σας είναι απόλυτα κατανοητό. Κάνοντας όμως τίποτα για να βελτιώσετε την κατάσταση δεν είναι κατανοητό ή οκ. Μπορεί να έχετε ακούσει από γυναίκες ότι το μέγεθος δεν μετράει. Ας αντιμετωπίσουμε όμως την αλήθεια. Άντρες με εντυπωσιακό μέγεθος πέους δεν έχουν ακούσει ποτέ αναστεναγμούς απογοήτευσης και φράσεις «κιάλλο!». Η μοντέρνα τεχνολογία και επιστημωνικές έρευνες αναζήτησης παρέχουν αρκετές μεθόδους ώστε να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα και να βελτιώσουν την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής.

Αν ψάχνετε για μία απόλυτα ασφαλή και φυσική θεραπεία για την μεγέθυνση του πέους σε μέγεθος και διάμετρο χώρις την κατανάλωση χαπιών, υποφέρετε από μη επιθυμιτές επιπλοκές μετά από χειρουργείο ή νιώθετε περιορισμένος στις σεξουαλικές σας αισθήσεις λόγω μεγέθυνσης του πέους, έχουμε κάτι πολύ ξεχωριστό για εσάς!

Το Titan gel για μεγαλύτερο πέος & καλύτερο σεξ

Το Titan Gel για την μεγέθυνση του πέους είναι μια επανάσταση στα αντρικά σεξουαλικά ζητήματα. Φαρμακευτικές επιχειρίσεις ενδιαφέρονται να πουλήσουν τα παλαιότερα φάρμακά τους και αυτός είναι ο λόγος που εμποδίζουν τις πληροφορίες για τα τζελ μεγέθυνσης πέους στους πελάτες. Πολλές μελέτες στις Φιλιππίνες αποδεικνύουν ότι φέρνει φανταστικά αποτελέσματα για παραπάνω από το 85% των αντρών ασθενών. Υπάρχουν σχετικές αξιολογίσεις από ικανούς γιατρούς και πολλα θετικά σχόλια για αυτό το προϊόν στα φόρουμ. Στην Βικιπαίδεια υπάρχουν άρθρα που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των βασικών συστατικών του προϊόντος.

Το Titan gel για μεγαλύτερο πέος & καλύτερο σεξ

Πως να εφαρμόσετε το τζελ; Εφαρμόζετε απευθείας στο πέος σας, ώστε τα ενεργά συστατικά να μπούν στα γενετικά σας όργανα χωρίς να καταστραφούν κατά 50-70% από τον γαστρεντερικό σωλήνα (όπως συμβαίνει συνήθως όταν παίρνουμε χάπια από το στόμα).

Αυτό το προϊόν βοηθάει να προστεθούν κάποια εκατοστά στο μήκος και στην διάμετρο του πέους, λόγω πεκτίνων φυτικής προέλευσης και άλλων φυσικών συστατικών, τα οποία έιναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του αντικού προϊόντος μεγέθυνσης σύμφωνα με μαρτυρίες.

Titan gel – πως δουλεύει;

Η φόρμουλα του προϊόντος είναι βασισμένη σε ιατρικά βότανα και εκχυλίσματα. Η αποτελεσματικότητά τους είναι αποδεδειγμένη από τέστ εργαστηρίων, καθώς και από προηγούμενες εμπειρίες προγόνων: τα ίδια συστατικά χρησιμοποιούσα σε διαφορετικές αναλογίες και διαφορετικού συνδιασμούς για πνευματικές λειτουργίες και θεραπείες για αρρώστιες.

To προϊόν δουλεύει σε τρεις διαστάσεις:

 1. 5 αιθέρια έλαια κάνουν το δέρμα του πέους πιο ελαστικό για ευκολότερη ανάπτυξη.
 2. Ενεργές πεκτίνες και αμινοξέα βοηθούν στην ανάπτυξη του μεγέθους του πέους. Οι πεκτίνες από το ενδοκυτταρικό υγρό και τα τοιχώματα των κυττάρων, ελκύουν περισσότερο υγρό στο σπηλαιώδες σώμα του πέους και έχουν συσσωρευτικές αποδόσεις. Τα αμινοξέα ευρύνουν τα αγγεία του αίματος και προσπαθούν να πετύχουν τόσο σκληρές στύσεις όσο μια πέτρα.
 3. 4 μεταλλικά στοιχεία ζωτικής σημασία για την αντρική υγεία (σίδηρο, νάτριο, ψευδάργυρο και ασβέστιο) βοηθούν να διατηρήσουν αυστηρή στύση και να διατηρούν το επιτυχημένο μέγεθος.

Ποια είναι τα πιο εξαιρετικά πλεονεκτήματα του Titan gel συγκρινόμενα με άλλα προϊόντα μεγέθυνσης πέους και άλλων τεχνικών;

 • Ασφάλεια και ελάχιστες παρενέργειες λόγω των φυσικών συστατικών.
 • Πρακτική συσκευασία, γρήγορη και εύκολη εφαρμογή.
 • Χωρίς δυσάρεστα αίσθηση ή πόνο
 • Εμφανές αποτέλεσμα μετα από 5 μέρες!
 • Μέχρι και +3 ίντσες (7 εκατοστά) στο μέγεθος πέους.
 • Μακροχρόνια δράση
 • Σκληρότερες στύσεις και πιο έντονο σεξ
 • Ελκυστική τιμή
 • Εμπιστευτική παράδοση

Κριτικές του Titan gel

Αυτό το προϊόν έχει κερδίσει μια απίστευτη φήμη στην αγορά των προϊόντων μεγέ

θυσης πέους. Θετική ανατροφοδότηση, λεπτομερείς μαρτυρίες, επίσημες κριτικές γιατρών και πληροφορίες για το πως παραγγέλνετε μπορούν να βρεθούν σε πολλά επαγγελματικά φόρουμ και φόρουμ για άντρες.

Michael Brighton – ειδικός σεξουαλικής υγείας

Αρχικά μιλώντας ειλικρινά, ήμουν πολύ σκεπτικός για αυτές τις καινούριες μεθόδους μεγέθυνσης πέους. Ναι, αυτό είναι ένα συχνό πρόβλημα για τους ασθενείς μου και παλαιότερα συνηθίζαμε να συνεργαζόμαστε με χρονικά αποδεδειγμένες κλασικές τεχνικές και θεραπείες με ψυχολόγους. Ένας από τους ασθενείς μου μου έφερε ένα πακέτο από αυτό το προϊόν μία φορά και ρώτησε για επαγγελματική συμβουλή. Χαμογέλασα και άρχισα να αναλύω την λίστα με τα συστατικά. Δεν βρέθηκαν επικίνδυνα συστατικά. Αλλά εγώ παρέμεινα σκεπτικός για μία εβδομάδα μέχρι που ο ίδιος ασθενής ήρθε σε εμένα ξανά και με μεγάλη χαρά μου είπε ότι όντως δουλεύει! Θα έλεγα ότι ήταν φαινόμενο placebo, αλλά μετά από αυτή την υπόθεση δούλεψα με άλλους δώδεκα άντρες, που κατάφεραν να αυξήσουν σημαντικά το μέγεθος του πέους τους με καμία παρενέργεια.

Αυτή την στιγμή– το Titan gel είναι ένα από τα προϊόντα που προτείνω ακόμα και στις πιο σοβαρές υποθέσεις.

Adam Smith MD

Τα ανδρικά τζελ μεγέθυνσης έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο διάσημα τα τελευταία χρόνια. Συγκρίνοντας το Titan gel με ανταγωνιστικά προϊόντα κατά τη διάρκεια εργαστηριακών τεστ και τυχαίων αναζητήσεων, βρέθηκε ότι αυτό το προϊόν είναι κατά τουλάχιστον 37% πιο αποτελεσματικό. Όταν πρόκειται για σφιχτές και μεγάλης διάρκειας στύσεις, οι κριτικές δείχνουν και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος: 100 ασθενείς στις Φιλιππίνες ρωτήθηκαν να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο και η ανάλυση έδειξε ότι 68 άντρες από τους 100 είχαν μεγαλύτερης διαρκείας σεξουαλική πράξη και η στύση ήταν σκληρότερη αφού είχαν εφαρμόσει το Titan gel. Εξαιρετικά αποτελέσματα για ένα προϊόν με τοπική εφαρμογή!

Frank Martinez, 26

Μισώ τις αντλίες και άλλες επώδυνες διαδικασίες που έπρεπε να κάνω για να κάνω το πέος μου λίγο πιο μεγάλο πριν το σεξ. Ναι, βοήθησε για λίγο. Αλλά πάντα ένιωθα επιείκεια με το πως χαμογέλαγε το κορίτσι μου. Ένιωθα πολύ άσχημα όταν μου έλεγε «το μέγεθος δεν μετράει, Franky», Έπρεπε να χωρίσουμε, γιατί δεν άντεχα άλλο. Εως ότου διάβασα αρκετές κριτικές και βρήκα τον εαυτό μου να βλέπει την επίσημη ιστοσελίδα του Titan gel και αποφάσισα ότι θα το προσπαθήσω. Γιατι όχι; Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα! Ναι, αγοράζω συχνά προφυλακτικά, όχι XL, αλλά αυτή η αυτοπεποίθηση και η ευχαρίστηση από τους γυναικείους οργασμούς με κάνει να αισθάνομαι τέλεια.

Bizzzarre (όνομα φόρουμ)

Πριν να αγοράσω αυτό το προϊόν, διάβασα μερικές κριτικές και βρήκα μία συνέντευξη απο ένα ηθοποιό πορνο του Brazzers και είπε ότι αυτό το προϊόν όντως λειτουργεί. Καθώς ήταν εύκολο να το παραγγείλω από το διαδικτύο και προφανές για το πως χρησιμοποιείται, αποφάσισα να το εφαρμόσω πριν κάνω σεξ. Η στύση ήταν σκληρότερη και το πέος μου μεγάλωσε λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο! Όχι πολύ μεγαλύτερο, αλλά παχύτερο. Το κορίτσι μου είπε ότι της άρεσε. Ελπίζω ότι θα βελτιώσει και το μέγεθος σε λίγες μέρες, απλά χρειάζεται να περιμένω λίγο. Άλλος ένας βασικός παράγοντας είναι η τιμή του, μπορώ να το αγοράσω χωρίς καμία αμφιβολία.

James Henderson, LA

Έψαχνα για ένα προϊόν σαν αυτό για πολλά χρόνια. Μισώ να παίρνω χάπια, νιώθω να πνίγομαι. Το χειρουργείο ήταν μια λύση, αλλά κοστίζει πολλά. Έμαθα πρώτα για τα αντρικά τζελ μεγέθυνσης το 2011 και βρήκα ένα ανώνυμο τζελ προς πώληση. Ίσως να αγόρασα ένα ψεύτικο, γιατί δεν λειτούργησε. Ήταν ο λόγος που ήμουν τόσο σκεπτικός για τις κριτικές του Titan gel λίγα χρόνια μετά, αλλά ένα φίλος μου πρότεινε να το δοκιμάσω. Είπε ότι κατάφερε να μεγαλώσει το πέος του +2 ιντσες και οι γυναίκες ήταν πολύ ενθουσιασμένες με αυτή την αλλαγή.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά! 2 με 3 ιντσες μεγαλύτερο και 0.5 ιντσες παχύτερο! Δεν θα μπορούσα πότε να το πιστέψω αν δεν το δοκίμαζα ο ίδιος!

το Titan gel δεν λειτούργησε για εμένα, γιατί συνέβη αυτό;

το Titan gel δεν λειτούργησε για εμένα, γιατί συνέβη αυτό;

Δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που να είχε αρνητική εμπειρία με το Titan gel ή να άφησε αρνητική κριτική. Παρόλα αυτά, σε κάποια φόρουμ υπάρχουν αδιάφορες μέχρι αρνητικές μαρτυρίες για αυτό το προϊόν. Οι επίσημοι πωλητές του Titan gel νοιάζονται για την φήμη τους και σκέφτονται κάθε υπόθεση. Η ανάλυση αρνητικών σχολίων, έδειξε ότι πολλές φορές οι πελάτες αγόραζαν ψεύτικα προϊόντα, πολύ συχνά από ανεξάρτητους πωλητές στο Amazon, που δεν είναι νόμιμοι πωλητές. Ένα σημαντικό πράγμα να ξέρετε: το προϊόν προς πώληση στο Amazon είναι είτε ψεύτικο ή ξαναπουλιέται σε υψηλότερη τιμή.

Άλλος λόγος, γιατί δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όπως περιγράφηκε είναι η μη σωστή χρήση.

Titan gel: πως χρησιμοποιείται;

Υπάρχουν τρία βασικά και απλά βήματα για την χρήση του Titan gel:

 1. Βήμα 1: Εφαρμόστε το τζελ στο πέος σας.
 2. Βήμα 2: Κάντε απαλά μασαζ μέχρι το τζελ να απορροφηθεί πλήρως. Ιδιαίτερη προσοχή στο βάλανο και χαλινό του πέους.
 3. Βήμα 3: Αισθανθείτε αμέσως αλλαγές. Το αποτέλεσμα είναι συσσωρευμένο όποτε παίρνει μέχρι και μια εβδομάδα για την αξιολόγηση του πρώτου αξιοσημείωτου αποτελέσματος.

Για επαγγελματικά αποτελέσματα που αξιολογήθηκαν από ηθοποιούς πορνό μπορούν να βοηθήσουν ειδικές τεχνικές μασαζ και ασκήσεις. Πως να χρησιμοποιήσετε τέτοιες τεχνικές; Ακολουθεί λεπτομερής περιγραφή:

 1. Είναι πιο αποτελεσματικό να κάνετε ασκήσεις σε μερικώς εν στύση πέος, από το 40% εως 80%. Σημειώστε ότι η εκέλεση των ασκήσεων με 100% στύση είναι απαγορευμένη.
 2. Σχηματίστε ένα δαχτυλίδι χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και τον δείκτη του χεριού σας, μπορείτε να φτιάξετε ένα σχήμα μορφής U. Οι παλάμες μπορούν να κοιτάνε έιτε πάνω είτε κάτω, δεν έχει σημασία. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι αυτή η θέση πρέπει να επαναφέρει το αίμα στο πέος.
 3. Ζεστάνετε τα γενετικά όργανα πριν την άσκηση ώστε να διευκολύνετε την ροή του αίματος σε αυτή την περιοχή. Θα κάνει του ιστούς πιο ελαστικούς και βοηθάει τα πέοι να μεγεθυνθούν χωρίς δυσάρεστα αισθήματα. Μπορείτε να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο προηγουμένως ή να χρησιμοποιήσετε ζεστά λιπαντικά.
 4. Χρησιμοποιώντας το σχήμα Ο ή U τα δάχτυλα μεταφέρουν έντονο μασάζ του πέους, ελκύοντας περισσότερο αίμα στην περιοχή.

Σύμφωνα με σχόλια και κριτικές, αυτό θα αυξήσει την δράση κατά 20%!

τα συστατικά του Titan gel

Η λίστα των συστατικών περιέχουν μόνο φυσικές και αποτελεσματικές ουσίες: φυσικά έλαια, εκχυλίσματα και αμινοξέα. Τα συστατικά εξάγωνται από βότανα και σπόρους, οι περισσότεροι από αυτούς είναι ευρέως γνωστοί στην αγορά ανδρικών προϊόντων μεγέθυνσης, αλλά μόνο το Titan παρέχει τον καλύτερο συνδιασμό και την αποτελεσματικότερη αναλογία.

Εκχυλίσματα από L-αργινίνη και Gingko Biloba είναι πολύ γνστά στην αγορά για προϊόντα μεγέθυνσης πέους. Το Titan gel περιλαμβάνει αυτά τα δύο, πέρα από την ξεχωριστή φόρμουλα:

 • Εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου (για τόνωση της έκκρισης τεστοστερόνης);
 • Εκχύλισμα Μακά (πολύ γνωστή θεραπεία για δυνατότερη στύση);
 • Αμινοξέα και πρωτεϊνες υδρόλυσης και ελαστίνη (για αύξηση της ελαστικότητας των ιστών του πέους);
 • Αγκαθωτό χόρτο κατσίκας (διαστέλλει τα αγγεία αίματος στο πέος και έχει περισσότερο χώρο για αίμα);

Αντενδείξεις και παρενέργειες του Titan gel

Οι αναλύσεις μαρτυριών των πελατών έδειξαν ότι δεν παρατηρήθηκε καμία παρενέργεια κατά τη διάρκεια της σωστής εφαρμογής. Το μόνο πράγμα που περιγράφηκε από τους πελάτες ως μειονέκτημα είναι μια ζεστή αίσθηση που γαργαλάει μετα την εφαρμογή που μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά και δεν φέρνει σοβαρή δυσφορία.
< blockquote>Πως εφαρμόζεται σωστά ;

Μην εφαρμόζετε το τζελ σε τραυματισμένο ή κατεστραμμένο δέρμα. Κρατήστε μακρυά από τα παιδιά. Μην το χρησιμοποιείτε με άλλα αντρικά προϊόντα μεγέθυνσης ή αφροδισιακά.

Που να αγοράσετε το Tital gel (Gold) στην Ελλάδα;

Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα:
VOZBUJDENIE
Νόμιμοι πωλητές παρέχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και εγγυούνται αποτελεσματικότητα του Titan gel. Πολλά θετικά σχόλια και κριτικές αποδεικνύουν αυτό το γεγονός. Καλά νέα: στην επίσημη ιστοσελίδα μπορείτε τώρα να έχετε 50% έκπτωση!

Πώς να παραγγείλετε ; Για να αγοράσετε το Titan gel το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε ένα όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι διαχειριστές μας θα επικοινωνήσουν για λεπτομέρειες.

Να είστε προσεκτικοί για ψεύτικα προϊόντα προς πώληση, υπάρχουν πολλοί παράνομοι πωλητές.

τα συστατικά του Titan gel

Σημείωση. Αυτό είναι υλικό θυγατρικών και οι απόψεις της διοίκησης του ιστότοπου ενδέχεται να μην συμπίπτουν με αυτές που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο. Συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συμβουλή ή φαρμακευτική αγωγή.

УжасноПлохоСреднеХорошоОтлично (голосов: 91, в среднем: 4,77 из 5)
Загрузка...
Dominic Newman
Dominic Newman/ автор статьи

Dominic is a highly experienced and dedicated professional who has significantly impacted the vozbujdenie.com platform since joining in 2017. His background in Arabic literature and his previous experience working for a publishing house producing economic magazines have helped him excel in his current position as team leader and proofreader manager. He oversees the production of affiliate articles on dozens of international sites, ensuring they are of the highest quality and meet the highest standards.

In his spare time, Dominic is an avid traveler and has been fortunate enough to visit many beautiful countries worldwide. Spain, Italy, France, Argentina, and Mexico have been some of his favorite destinations. He is also a rum connoisseur and enjoys tasting different types of spirits from around the world. In addition, he likes to shop online: he is a true fashion enthusiast. Dominic is a multifaceted person passionate about literature, economics, and travel, and his contributions to vozbujdenie.com have been invaluable.

Vozbujdenie.com
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: