Titan Gel 2022

Titan Gel original (Gold) в България: отзиви и резултати

Изключително трудно е да се намерят надеждни статистически данни за специфични мъжки проблеми като еректилна дисфункция, преждевременна еякулация, липса на сексуално желание или недостатъчен размер на пениса. Според различни източници между 40% и 75% от мъжете страдат от горепосочените състояния или не са напълно доволни от сексуалния си живот. Тези проблеми са широко разпространени, но много мъже се чувстват неудобно да потърсят медицинска помощ за тях или не искат да получат скъпо лечение, да пият многобройни хапчета или да споделят лични подробности по тези въпроси.

Напълно нормално е един мъж да се чувства неудовлетворен от размера на пениса си. Но да не прави нищо по въпроса за подобряване на ситуацията не е ок. Може да сте чували от жените, че размерът няма значение. Но нека си кажем истината. Мъжете със впечатлителни размери на пенисите си никога не са чували това твърдение, а само пъшкания и викове “още!”. Модерните технологии и научните изследвания осигуряват достатъчно методи за справяне с този проблем и за подобряване на качеството на сексуалния живот.

Ако търсите напълно безопасно и естествено средство за уголемяване на пениса ви на дължина и диаметър без да приемате хапчета, ако страдате от нежелани усложнения след операция или ограничавате сексуалните си усещания вследствие на разширители за пенис, то ние имаме нещо специално за вас!

Titan gel за по-голям пенис и по-добър секс

Гелът за увеличаване на пениса Titan gel е революция в сферата на мъжките сексуални проблеми. Фармацевтичните бизнеси се интересуват от продажба на старомодни лекарства и това е причината те да пречат за предоставянето на информация за гелове за увеличаване на пенис на мъжката си клиентела. Много извършени изследвания във Филипините доказват, че този продукт допринася за фантастични резултати при повече от 85% от пациентите от мъжки пол. Има съответни оценки на компетентни лекари и много положителни препоръки за този продукт във форумите. В Уикипедия има статии, доказващи ефективността на основните съставки на гела.

Titan gel за по-голям пенис и по-добър секс

Как се нанася гелът? Мажете го директно на пениса си, за да могат активните съставки да проникнат през гениталиите без 50% — 70% от тях да бъдат унищожени в стомашно-чревния тракт (както обикновено се случва, когато се приемат медикаменти през устата).

Продуктът помага за добавянето на няколко сантиметра на дължина и на ширина в диаметър поради съдържащите се в него пектини от растителен произход и други естествени съставки, което е голямото предимство на този продукт според препоръките.

Titan gel – как действа?

Формулата на продукта е базирана на медицински билки и екстракти. Ефективността им е доказана в лабораторни тестове, както и от опита на предците ни: такива компоненти са били използвани в различни пропорции и комбинации за духовни ритуали и лекуване на болести.

Продуктът действа в три насоки:

 1. 5 етерични масла правят кожата на пениса по-еластична, за да порасте той по-лесно.
 2. Активните пектини и аминокиселини спомагат за увеличаване размера на пениса. Пектините формират междуклетъчната течност и стените на клетките, те привличат повече течност в пещеристите тела на пениса и имат натрупващ се ефект. Аминокиселините разширяват кръвоносните съдове и помагат за постигането на твърда като скала ерекция.
 3. 4 минерала, които са жизнено важни за мъжкото здраве, (желязо, натрий, цинк и калций) помагат за поддържането на твърда ерекция и задържане на достигнатия размер.

Кои са най-забележителните предимства на Titan gel в сравнение с други продукти и техники за уголемяване на пениса?

 • Безопасност и минимални странични ефекти, дължащи се на естествените компоненти;
 • Удобна опаковка, бързо приложение без усилия;
 • Без неприятни чувства или болка;
 • Видимият ефект може да се постигне само за 5 дни!
 • Увеличаване на пениса с до 3 инча (7 сантиметра);
 • Продължително действие;
 • Твърди ерекции и по-дълъг полов акт;
 • Атрактивна цена;
 • Конфиденциална доставка;

Отзиви за Titan gel

Продуктът си е спечелил безупречна репутация на пазара на продукти за увеличаване на пениса. Позитивни мнения, детайлни препоръки, официални отзиви на лекари и информация как да поръчате могат да бъдат намерени в много професионални и мъжки форуми.

Майкъл Брайтън – специалист по сексуално здраве

”Честно да си призная, първоначално бях скептичен относно тези новооткрити методи за увеличаване на пениса. Да, това е често срещан проблем сред моите пациенти. Преди включвахме изпитани във времето класически лекарствени средства и техники, както и работа с психолози. Веднъж един от пациентите ми ми донесе пакет с този продукт и ме попита за професионалния ми съвет. Усмихнах му се и почнах да анализирам списъка със съставките. Не открих вредни вещества. Но останах скептичен за около седмица, докато пациантът не дойде отново при мен и радостно каза, че продуктът наистина действа! Бих казал, че това е плацебо ефект, но след този случай работих с около дузина мъже, които успяха значително да увеличат размерите на пенисите си без странични ефекти.

Засега Titan gel е един от продуктите, които препоръчвам дори и в най-тежките случаи.”

Адам Смит

”Геловете за увеличаване на мъжките атрибути станаха все по-популярни през последните години. Чрез сравнение на Titan gel с негови конкурентни продукти по време на лабораторни тестове и рандомизирани изследвания беше открито, че този продукт е поне 37% по-ефективен. Когато става дума за достигане на по-твърда и продължителна ерекция, отзивите показват също и ефикасността на продукта: 100 пациента във Филипините са били помолени да попълнят въпросник и анализът на отговорите им е показал, че при 68 от 100 мъже половият акт е продължил по-дълго и ерекцията им е била по-твърда след прилагането на Titan gel. Отлични резултати за продукт с локално приложение!”

Франк Мартинез, 26

”Мразя помпите и другите болезнени процедури, които трябваше да изтърпя, за да накарам пениса ми да стане малко по-голям преди секс. Да, това помогна за известно време. Винаги съм изпитвал задоволство, когато виждах момичето ми да се усмихва. Но се чувствах като смотаняк, когато казваше: «Размерът няма значение, Франки». Трябваше да скъсаме, тъй като не можех да издържам повече. Един ден прочетох няколко отзива и се озовах на официалния сайт на Titan gel и реших да опитам, защо не? Напълно съм доволен от резултата! Да, купувам стандартни презервативи, не размер XL, но това самочувствие и удоволствие от женските оргазми е едно от най-великите неща в живота ми.”

Bizzzarre (име от форум)

”Преди да си купя този продукт прочетох няколко отзива и намерих интервю с порно актьор от сайта Brazzers, който каза, че този продукт наистина работи. И понеже беше лесно да го поръчам онлайн и беше кристално ясно обяснено как се ползва, реших да го приложа непосредствено преди секс. Ерекцията ми беше по-твърда и пенисът ми стана малко по-голям от обичайното! Не много, но по-дебел, нали знаете. Момичето ми ми каза, че ѝ харесва. Надявам се, че ще се подобри и дължината до няколко дни, просто трябва да се изчака малко. Друг ключов фактор е цената на продукта, мога да си го позволя без съмнение.”

Джеймс Хендерсън, Лос Анджелис

”Търся такъв продукт от много години. Мразя приемането на хапчета, чувствам, че се задушавам, когато го правя. Една операция би била решение на нещата, но цената ѝ е впечатляваща. За пръв път научих за геловете за увеличаване на мъжкото достойнство през 2011 г. и открих да продават гел без име. Май си бях купил някакъв фалшификат, защото нищо не се получи. Това беше причината, поради която бях толкова скептичен към отзивите на гела Titan gel след няколко години. Но един мой приятел силно ми препоръча да го пробвам. Той каза, че му се е увеличил с над 2 инча и момичетата били въодушевени от това.

Резултатите, които постигнах, са впечатляващи! С 2,3 инча по-дълъг и с 0,5 инча по-дебел! Хайде, никога не бих си помислил, че е възможно, докато не го пробвах върху себе си.”

Отзиви за Titan gel

Titan gel не проработи при мен, защо се случи така?

Едва ли има някой, който да е имал негативно преживяване с Titan gel или да е оставил негативен отзив. Въпреки това има и неутрални, и лоши мнения за продукта. Официалните търговци на дребно на Titan gel са загрижени за репутацията си и се занимават с всеки такъв случай. Чрез анализ на негативните резултати е открито, че в повечето случаи клиентите са закупили фалшификати, обикновено от хора от Amazon, които не са били законни продавачи. Нещо важно: Продуктът, който се продава в Amazon е или фалшификат, или се препродава на по-висока цена.

Друга причина, поради която продуктът може и да не работи както трябва, е неправилната му употреба.

Titan gel: начин на употреба?

Има три основни стъпки, които да следвате при употребата на Titan gel:

 1. Стъпка 1: Намажете гела на пениса.
 2. Стъпка 2: Внимателно масажирайте пениса, докато гелът се абсорбира напълно. Обърнете специално внимание на главичката и юздичката.
 3. Стъпка 3: Усетете незабавно настъпващите промени. Резултатът се натрупва; така че ще отнеме до една седмица, за да оцените първите забележителни резултати.

За професионални резултати, високо ценени от порно актьори, могат да се прилагат специални масажни техники и упражнения. Как да използвате тези техники? Ето подробни инструкции:

 1. По-ефективно е да прилагате гела на частично еректирал пенис, между 40% и 80% еректирал. Помнете, че правенето на масажни упражнения на 100% еректирал пенис е забранено.
 2. Оформете пръстен с палеца и показалеца си, можете да направите и форма с буквата U. Дланите могат да бъдат обърнати нагоре или надолу, няма значение. Единственото важно нещо е тази позиция да запази ефективно кръвта в пениса.
 3. Затоплете гениталиите преди упражнението, за да улесните кръвообращението в тази зона. Това ще направи тъканите по-гъвкави и ще помогне на пениса да се разтегне без неприятни чувства. Можете да вземете горещ душ предварително или да използвате затоплящи лубриканти.
 4. Масажът с пръсти във формата на буквите O и U е интензивно упражнение, привличащо повече кръв в тази област.

Според коментари и отзиви това ще увеличи ефекта с 20%!

Съставки на Titan gel

Списъкът със съставките съдържа само естествени и ефективни вещества: натурални масла, екстракти и аминокиселини. Съставките се извличат от билки и семена, повечето от които са изключително популярни на пазара на продуктите за увеличаване на пениси, но само Titan gel осигурява оптимална комбинация и ефективна дозировка.

L-аргининът и екстрактът от гинко билоба са много популярни сред продуктите за увеличаване на на мъжки атрибути. Titan gel включва в състава си, освен тези два компонента, и следните съставки:

 • Екстракт от магарешки бодил (да стимулира производството на тестостерон);
 • Екстракт от мака (добре известно средство за по-силна ерекция);
 • Аминокиселини и протеинови хидролизати и еластин (за увеличаване на еластичността на тъканите на пениса);
 • Епимедиум (за разширяване на кръвоносните съдове в пениса и осигуряване на повече пространство за кръвоснабдяването;

Противопоказания и странични ефекти на Titan gel

Анализът на клиентските мнения показа, че не са наблюдавани странични ефекти при правилното приложение на гела. Единственото нещо, което клиентите описват като недостатък, е усещането за затопляне и гъделичкане след прилагане, което може да продължи няколко минути и не води до никакъв сериозен дискомфорт.

Как да нанасяте гела правилно?

Не нанасяйте гела на наранена кожа или такава с рани. Да се държи далеч от деца. Не използвайте заедно с други продукти за увеличаване на пениса или пък с афродизиаци.

Откъде да закупите Titan gel (Gold) в България?

Този продукт е наличен на официалния уебсайт:
vozbujdenie
Легитимните продавачи предоставят всички необходими сертификати за качество и гарантират ефективността нa Titan gel. Многото положителни коментари и ревюта доказват този факт. Добра новина: на официалния сайт можете да получите 50% отстъпка!

От този уебсайт можете да заявите доставка на Titan gel до България, Гърция, Словакия, Сърбия, Холандия, Франция, Сингапур, Китай, Индия, Бангладеш, Филипините, Индонезия, Тайланд, Виетнам, Индонезия, Пакистан, Великобритания, Полша, Италия, Румъния, Хърватия, Финландия, Чехия, Грузия, Естония, Латвия, Литва, Албания, Македония, Испания, Мексико, Колумбия, Чили и други страни.

Как да поръчате? За да купите Titan gel трябва само да оставите своето име и телефонен номер за контакт. Нашите мениджъри ще се свържат с вас за повече детайли.

Имайте предвид, че на пазара се продават фалшиви продукти, имитиращи нашия, и има много нелегитимни продавачи.

Противопоказания и странични ефекти на Титан гел

Забележка. Това е партньорски материал и мненията на администрацията на сайта може да не съвпадат с тези, описани в тази статия. Консултирайте се с лекар, преди да използвате какъвто и да е съвет или лекарство.

УжасноПлохоСреднеХорошоОтлично (голосов: 70, в среднем: 4,80 из 5)
Загрузка...
Dominic Newman
Dominic Newman/ автор статьи

Dominic is a highly experienced and dedicated professional who has significantly impacted the vozbujdenie.com platform since joining in 2017. His background in Arabic literature and his previous experience working for a publishing house producing economic magazines have helped him excel in his current position as team leader and proofreader manager. He oversees the production of affiliate articles on dozens of international sites, ensuring they are of the highest quality and meet the highest standards.

In his spare time, Dominic is an avid traveler and has been fortunate enough to visit many beautiful countries worldwide. Spain, Italy, France, Argentina, and Mexico have been some of his favorite destinations. He is also a rum connoisseur and enjoys tasting different types of spirits from around the world. In addition, he likes to shop online: he is a true fashion enthusiast. Dominic is a multifaceted person passionate about literature, economics, and travel, and his contributions to vozbujdenie.com have been invaluable.

Vozbujdenie.com
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: